Finanstips

Välkommen till en sida om finanstips

Jag har länge bloggat på Relevansanalys.se, framför allt om sökmotoroptimering och domäner. Men bakgrund är inom finansiell ekonomi på Lunds Universitet, där jag skrev min magisteruppsats i ‘Tradingmodeller för valutamarknaden‘. Efter att ha jobbat med onlinemarknadsföring i flera år så är det nu dags att gå back to the roots. Det är nämligen för finansrelaterade ämnen jag brinner allra mest.

Vad kommer finanstips.se handla om?

Som namnet antyder så är det kanske inte så svårt att gissa lite av innehållet. Men jag kommer här försöka förtydliga mina ambitioner med webbplatsen.
Framför allt ska Finanstips.se ses som en blogg eller åsiktsmaskin som ger tips, förslag och idéer om traditionella & alternativa investeringar, trading och sparande. Hoppas kunna inspirera och ge er nya tankar på det finansiella området. För just kreativitet och idéer är något jag brinner för.

Har du något du vill jag ska ta upp eller belysa så tveka inte att kontakta mig.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

Finanstips