Finanstips

Miner One

Miner one är inte en pool eller en molntjänst. Miner One är världens största crowd-fundade crypto-mining tjänst. Utrustningen som används är några av världens mest avancerade mining-utrustning vilket innebär extremt låg elförbrukning. Bland annat används mining-utrustning placerad i Luleå, Sverige för att utnyttja det faktum att det är kallt stora delar av året.

Presentationsvideo för Miner One ICO

Vill du också delta i Miner Ones ICO och var med och gräva fram kryptovalutor på ett optimalt sätt så kan du göra det genom att sätta in pengar här:
›› Lär dig mer om Miner One här

True Flip kryptovaluta

True Flip är ett världsomspännande block-kedje-lotteri med omedelbar utbetalning. True Flip har en egen token som fungerar som en slags kryptovaluta som används för det blockchain-baserade lotteriet. De så kallade True Flip tokens (TFL) används för att köpa lotter i de dagliga dragningarna. För dig som är ny deltagare så får du en gratis lott vid registrering.

Det finns ett antal olika lotteriet där olika antal siffror väljs, t.ex. i spelet Flip’s Star väljs fem siffror mellan 1-49 + ett nummer mellan 1-26 samt i spelet Rapid to the Moon väljs åtta nummer av siffrorna 1-20 + ett nummer 1-4. Dragningarna i spelet Rapid to the Moon görs så ofta som var 10:e till 30:e minut och slumpgenereringen av de vinnande siffrorna baseras på Bitcoin-algoritmen.

›› Delta i True Flip lotteriet här

Finanstips